Geen producten (0)

Over ons

 

Ozana ken je misschien van Urban Chef in de Arnhemse Koningstraat. Bijna tien jaar runde ze deze traiteur/deli-café/bakery. In 2016 opende ze er een zusje bij in de wijk Heijenoord: Sub Urban Chef.

Eind 2018 besloot ze, samen met vriendin en zakenpartner Andrea, haar energie en enthousiasme volledig in te zetten voor de catering. Vanuit dezelfde liefde voor heerlijk eten (“Ik denk elk moment van de dag aan eten”) zorgt Ozana nog steeds voor jouw smaakpapillen… alleen nu bij jou thuis, op je feest of op kantoor.

Andrea zorgt er achter de schermen al jaren voor dat de visuele communicatie van zowel Urban Chef (Catering) als Sub Urban Chef er pico bello uitziet. Het voelde dus als een logische stap om zich met al haar creativiteit en gevoel voor styling aan de slag te gaan voor Urban Chef Catering. Dus elke ‘wow!’ over hoe fantastisch onze gerechten er uitzien, komt vooral op haar conto.

Samen schakelen we snel en zorgen we ervoor dat jij je volledig op je gasten kunt concentreren. Omdat je weet dat de catering in uitstekende handen is.